Jarmilo, fajn, možná to je lenost a pohodlnost, ale každopádně pro mne bylo daleko příjemnější ty dva kroky nevstávat (byť se syn v noci budil jako miminko max. 3x a cca od roku a půl vůbec), protože je mi milejší se v noci VYSPAT. Bez vstávání. Zvlášť když jsem krátce po porodu začala pracovat a měla jsem toho docela plné brejle... Syn s námi sice spí pořád, ale teď už je to čistě "provozní" záležitost - prostě zatím nemá postýlku, protože byt chci předělávat (aby měl svůj "pokoj") až letos v létě. Nicméně mimo domov normálně spí v posteli sám a pochybuju silně, že by s námi v posteli vydržel až do maturity. :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.