Jen chci podotknout, že server Rodina navštěvují především rodiče, kteří se o své děti OPRAVDU zajímají. Tedy musí nutně dojít ke střetu učitelka - rodič z Rodiny. Učitel totiž především řeší problémy s dětmi, které neoplývají starostlivými rodiči. Věřte, že je moc příjemné řešit problémy dětí, pokud znáte postoje jeho rodičů a ti mají také zájem řešit. No a nakonec - jen bych připomněla, že učitel též kromě výchovy vyučuje. A já jsem ještě nenarazila na debatu, kde se řeší to, že učitel vykládá blbosti a bludy. To by mě osobně zajímalo ještě víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.