| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Každé dítě se naučí spát!

Lambertka, prepáč, ale rozprávaš, akoby ľudia zmýšľajúci ako ty boli spása tohto ľudstva (tým sa ťa nechcem dotknúť, len to na mňa tak pôsobí). A teraz k veci:

A čo predstava toho, že som dnes (vlastne včera) bola s dieťaťom na rehabilitácii a cvičila s ním sestrička cviky a ja som stála pár metrov (resp. meter) od neho a on plakal a po lícach mu padali ooooobrovské slzy a proste som ho nemohla zobrať a ísť preč len tak, pretože jednoducho tie rehabilitácie na správne držanie nožičiek potrebuje a keď konečne po 20 minútovom plači (plači??? rev to bol, jačanie, to bolo niečo hrozné) docvičili a mohla som si ho zobrať, nechcel sa ma pustiť... a počas celého cvičenia sa na mňa pozeral a vystieral ku mne ruky a napriek tomu som ho nemohla zobrať, pretože sa cvičí pre jeho dobro, pre jeho vývin, tak čo sa asi teraz preháňa v tej jeho 12 mesačnej hlavičke??? Že jeho matka je krutá hyjena, ktorá sa naňho z metra pozerala a 20 minút ho nechala trpieť??? Čo by si urobila na mojom mieste ty? Zľutovala sa a zobrala ho a potom ho celý život vozila na invalidnom vozíku? Prečo sa snažíš vnútiť matkám myšlienku, že ak dieťa plače a matka ho nemá v tom momente na rukách, tak je špatná???

A to ti poviem, že naša "vyřvací metoda" behom troch dní bola možno 5-percentným odvarom toho, ako malý plakal dnes - tak kedy som bola horšia, vtedy alebo dnes? Nutne pripomenúť, že moje dieťa nikdy neplakalo viac ako 10 minút bez toho, aby som za ním šla. A trpela som vo vnútri určite viac ako on. Aj vtedy, aj dnes.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.