| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Každé dítě se naučí spát!

If,necetla jsem diskusi az tak pozorne,ale je patrne,ze se tu projevuje urcita agresivita kvuli slovum.Ono psane slovo je porad neco jineh,nez si to vyrikat z oci do oci.
Co me donutilo reagovat je tvoje podrazdenost na pouhou zminku,ze nekdo MUSI NAUCIT DITE SPAT.TAk bohuzel,budu te zase muset rozcilit,ja taky musela naucit dite spat.Me dite to skutecne neumelo.
Je to sice trosku mimo tema,nejsem odpurcem spani deti v posteli(spise si myslim,ze do pul roku je to vice nez prospesne),ale me dite jak novorozenec spalo prumerne 6-8hodin,nebylo neobvykle 4h/den.Byla jsem vycerpana,tim spise,ze se to vubec nezlepsovalo.Dr.konstatovala,ze vyvoj ditete je normalni,nepotrebuje proste spanek,medikamenty zatim nepodavat na prani matky(to jsem byla silne proti)Dostala jsem odkazy na clanky a publikace,kde jsem se dozvedela,ze nektere deti proste spat neumi.Tak jsme se ucili.Nepretahovat dite,delat vse pro to,aby alespon na 30minut usnulo,kdyz se probudilo za chvili zacit uspavat zase,protoze to trvalo aspon dve hodiny.Muj syn se naucil jakztaz spat(ne usinat sam!)kolem 4-5m,s usinanim v postylce jsem zacala kolem 7m ne vyrvavaci metodou,znamenalo to jit k nemu treba 50x,pomazlit pohoupat,ale aby ziskal klid.Trvalo to asi dva mesice,pote sel do sveho pokojicku s tim,ze umel sam usnout,4xza noc jeste vstaval.S postupnym odstavenim v roku zacal spat jeste lepe a po roce prospi celou noc.Musim rict,ze je velmi silna a samostatna osobnost(alespon se tak jevi),ac vyrusta jedine se mnou(tata je velmi pracovne vytizeny,hlidani ze strany babicek nemam)je vyrovnany,stastny a spokojeny,v kolektivu nema problem s jakoukoliv cizi osobou,nepotrebuje k doledu mamu.
Pres den uz v 16m nespi,nespi uz delsi dobu,ale po obede musi byt aspon na chvili v postylce-doba odpocinku.
Mozna to zase zvedne vlnu tve nevole,nechci te zbytecne drazdit,jen jsem reagovala na tu nechut k tomu,jak si vubec nekdo dovoli napsat,ze musi ucit dite spat.Ja ano.
K tematu-pro spolecne spani deti a rodicu jsem.Pokud vyhovuje rodici i diteti(me dite se mnou spat odmitalo,spalo jeste hure od malinka,do dnes kdyz si ho nasomruju do postele,je to pro nej vyzva ke hre,i kdyby byli tri rano.Pokud budeme v jednom pokoji,nebude spat,neusne unavou,v kocarku taky nespi i kdyby to znamenalo,ze se vratim domu o pulnoci(coz nehrozi,ale mam potvrzene z dovolene a pod.)Sama potrebuju ke spanku 5h/denne,spanek mam nekvalitni a myslim,si ze je to zlozvyk.
Preji vice klidu a hezky den,nestoji za to se rozcilovat,vzdyt je to jen diskuse:)
S pozdravem
Any

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.