tak díky mé malé neteři v tom mám jasno. Netopýr dělá ikikik (když jsem se díval na dokument o echolokaci, tak mi to přišlo celkem jako věrná napodobenina). Tučňák může dělat jako husa - gagaga - aby se to odlišilo, tak ne gagaga, ale ga-ga-ga, čili s pomlčkami. No a žirafa nedělá nijak. Žirafa nevydává žádný zvuk - snad kromě chroustání větví a ovoce. Žirafa může jenom kráčet jako na chůdách - s nataženými nožičkami - to Klárka zvládá perfektně. Jo, na těch puclících jsem viděl i hyenu - ta se směje, to asi víš. Vladan
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.