| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Každé dítě se naučí spát!

Bobe, asi to vám chlapům z mateřského centra vyhovuje a zvládáte to. Nedovedu si to ale představit.Do práce jsem se vracela, když synovi bylo devět měsíců, do osmi měsíců spal přímo ukázkově, ale šest týdnů před tím, než jsem se měla vrátit, začal během noci tak šestkrát osmkrát vstávat. Do doby, než jsem nastoupila, se to ustálilo tak na dvou vzbuzeních, a pak to přešlo úplně. Ale těch pár týdnů, kdy spal mizerně, jsem byla přesvědčená, že do práce nejdu, protože bych tam nebyla k ničemu. Doma jsem to přežila, mohla jsem si během dne aspoň trochu odpočinout, ale v práci, kde každou chvíli o něčem rozhoduji, něco řeším a musím být příjemná na své kolegy (oni nemohou za to, že mi doma v noci brečí miminko), by to určitě nešlo.

Kláro, ohledně těch kolik. Syn to měl taky, bulel po každém kojení od třetího dne v porodnici, a poloha já na zádech a syn na mě na bříšku si dobře pamatuju. Pár dní jsem odolávala, pak jsme zakoupili kapičky Sab Simplex (původně jsem nechtěla miminku dávat léky) a ty zabraly přímo úžasně. Zajímalo by mě, jestli jste to taky zkoušela (a nefungovalo to), anebo jestli jste se rozhodli léky nedávat.

Zdravím a přeju klidné spaní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.