Díky za tento článek. Nejprve jsem si přečetla ten původní a měla jsem docela stažený žaludek při pomyšlení co bych měla vydržet. S přístupem "nechat vybrečet" prostě rezolutně nesouhlasím. Sice bych byla ráda kdyby se Terinka naučila spát celou noc, ale to raději těch pár let vydržím :o). Už jsem zkoušela neběžet k ní hned, ale pláč se akorát zvyšuje a pak se o to hůř uklidní. A ani si nechci domýšlet co si musí miminko myslet když těch pár minut tak usilovně pláče. A názor, že zoubky není nemoc a nechat tedy brečet - no to je pitomina. Podle mě má pláč miminka vždy nějakou příčinu a když se odstraní (či dá co potřebuje) tak nemá důvod brečet - s tím už mám dobré zkušenosti. Přeji všem hodně sil - sama bych ale nějaké potřebovala :o)). M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.