Po přečtení mi vyskočila husí kůže na celém těle.Je to hezky napsané,formou,kdy tatínek sám vyjadřuje svůj názor a zkušenosti.A fandím vám.Jsem zdravotní sestra,mám kamarádku porodní asistentku a můžu jen vřele doporučit mít při porodu někoho,komu věříte a dokážete s ním bojovat i proti bolesti.
Je pravda,že v českých nemocnicích se moc neudržuje trend přirozených porodů,naštěstí ale je čím dál více seminářů pro zdravotníky,které upozorňují na to,že porod je fyziologická a přirozená věc.
Jednání lékaře den po porodu mi přijde neuvěřitelně sprosté a nemožné,ráda bych věděla,která nemocnice to byla a který lékař!!Jde vidět,že pro něj se práce stala rutinou a neuvědomuje si,že porod pro zainteresované lidi (jako rodiče,dula,porodní asistentka) je věc vyjímečná a úžasná.Nevím jak vám,ale mě by zkazil a zkalil radost z porodu určitě.Než rodit s takovým lékařem,to raději doma (a to nejsem zastánce porodů doma pro jejich rizikovost).
Přeji vám hodně štěstí a zdravotníkům vzkazuji,aby začali své povolání brát vážně nebo odešli jinam.
Předchozí