... diky Tvym clankum si vzdycky pripomenu, co se pred tim pul rokem delo i se mnou.
Nezapomenu na to, jak jsem se v porodnici pokazdy rozbrecela, kdyz jsem Vitkovi potichoucku vysvetlovala, ze uz brzo si nas tatinek odveze domu (a ver mi nebo ne mam slzy v ocich i ted pul roku pote) :o))))).
A kdyz uz jsme konecne dojeli domu, tak jsem se manzelovi povesila okolo krku a tvrdila mu, ze do prace ho nikdy nepustim, jelikoz nevim, jak bych to tu sama s tim drobeckem zvladla :o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.