rarášek spinká na balkoně v kočárku (tak trošku hřeším a visím na netu), ale brzy bude asi baštit. Dneska ještě přihodím na naše internetové album pár fotek a pošlu onu slíbenou adresu :-))) Vím, že jsem hříšnice hrozná, ale určitě se brzy zase ozvu. Jinak taky spoléhám na ztrátu paměti. Už teď trošku funguje, když si říkám: "Vždyť to naše dítě zas tak nekřičí, jak mi to mohlo připadat tak hrozné?!" Občas ale mrknu do Vikiho Týdeníčku (pokud chceš, pošlu) a připomenu si realitu :-))) Moc zdravím tebe i Klárku a ještě chci kouknnout na vaše fotky, cos mi poslala :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.