díky za sqělé články. Jsem budoucí maminka a věř, že mě tím absolutně neděsíš, naopak, je to velmi příjemné a hlavně zábavné čtení. Četla jsem všechny Tvé články a smekám před Tvým humorem :-). Určitě je na místě napsat podobné články, protože ze svého okolí znám pár budoucích maminek, které si to rodičovství (počínaje porodem, 6nedělím...) malují dost do růžova. Těším se na další humorné příhody:-) Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.