Ahoj,ja mam taky jednu kamosku,ktera ma segru kuracku.Kdyz jsem u nich byla s prckem na navsteve,byla tam jeji segra a kolega s kolegyni z prace a vsichni ji tam hulili.Dala jsem jim asi taky dost znacne najevo,ze se mi to nelibi a byla jsem temer celou dobu v detskym pokojiku i s jejimi detmi/kam ten smrad pochopitelne taky prisel i kdyz ne tolik/.Potom jsem se kamosky ptala,proc jim dovoli,aby se u ni doma kourilo,kdyz sama je nekuracka a ma 2 deti,ktere jsou dost casto nemocne.Rekla mi,ze by pak nemela zadnou kamaradku a nikdo by k ni nechtel chodit/na jednu stranu mela pravdu,protoze je z vesnice a moc lidi natoz mamin v jejim veku tam nezije/.Ja osobne jsem v tomhle ale asi dost nekompromisni,ja proste zadny pratele-kuraky nemam.Nastesti ani v pribuzenstvu z zadne strany kurak neni.A pokud by byl,tak se s nim asi-pokud by v nasi pritomnosti kouril,nestykam.Jestli chces,aby se situace u nas pro nekuraky zlepsila,muzes treba jit na www.dokurte.cz a podepsat petici nebo bojovat za nekuracky restaurace atd emaily na vladu,poslance atd.
Předchozí