S obsahem článku o domácím násilí naprosto souhlasím, jsem také jednou z obětí domácího násilí snad ve všech bodech s tím, že se toto násilí ještě rozšířilo na členy mé rodiny tj. na mojí mámu, jejího nyní už bývalého přítele (manžel je rozeštval) a na dceru, ta je skutečně velkou obětí hlavně psychického týrání ze strany otce. Všechny mé zkušenosti, které jsou opravdu rozsáhlé a bohaté mají jeden hlavní podtext a to majetek, manžel si mě bral kvůli majetku a mým schopnostem a ovládal mě zpočátku přes city a následně nátlakem, vyhrožováním a násilím. Mám opravdu velice negativní zážitky, které mi vzhledem k dvojakému chování manžela (jinému doma a naprosto odlišnému ve společnosti) nikdo nevěří. Manžel je velký lhář, který se o své lži přesvědčí a podává jí tak přesvědčivě, že jí okolí uvěří. Boj s částečnou pravdou a spoustou smyšlenin mě značně vyčerpává a dotáhnout rozvod a rozdělení majetku a hlavně péči o dítě, které je pro manžela prostředkem k mému týrání je náročné a vysilující. Vlaďka
Předchozí