Ahojky holky, tak i u vás vidím že vaše děti pijou mléko...No můj Kuba už od roku a půl ne...Přestala jsem ho kojit ve 14měsících a pak pil sunar asi půl roku a pak ze dne na den ho nechtěl a už jsme se k němu nevrátili...Teď pár měsíců nazpátek začal pít TROŠKU kakao...Možná 2x týdně půl hrníčku vypije a to je vše....Sice jí denně jogurt nebo tvaroháček nebo tak něco vždycky na odpo sváču ale s mlékem se moc nebaví...A snídat chce stále rohlík se sýrem...Vyjímečně mu to prohodím bábovkou a nebo mu to máznu marmeládou ale to musí mít náladu :-)... Možná až uvidí pít mimčo mléko dá se na to taky...???Kámošky co mají stejně staré kluky právě teď v pondělí jak jsme se sešly řešily lahvičky a noční mléka a kakaa...To se mě teda vůbec netýká... Zas je hodin jak hrom...To mimčo mi bude večer bantovat musím začít chodit spát dřív... Tak pa pa a sladké sny.J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.