| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla bych se učit, tak jsem radši na netu :-) Martin vypadnul s oběma dětma, hurá, chvilku klid :-)

K tomu mlíku: Vojta mlíko pije výjimečně, protože jsem nebyla zvyklá mu ho dávat, měl ekzém a mlíko mu to zhrošovalo. Jí jogurty, občas pije kyselé mléko, myslím, že to stačí. Umělé mléko nikdy neměl. Kojila jsem ho do roku a půl, když se Vašík narodil, tak Vojta pil MM co se zachytlo do takového toho sběrače, co jsem měla na druhém prsu, když jsem z jednoho kojila. Nejdřív to pro něj bylo skvělé, že má to, co Vašík, časem to přestal chtít, přestalo mu to asi chutnat.

Jančo, s tím zvládáním - pro mě bylo nejhorších posledních pár měsíců těhotenství... Pak už to bylo jen lepší. Já se toho taky ze začátku dost bála, okolí mě docela strašilo, že jsou brzo po sobě. Nakonec to bylo snazší než jsem se bála. Neboj se říct si o pomoc, jestli máš komu, to je základ. Co se Kuby týče, věřím, že když ho od začátku zapojíte do péče o miminko a když se mu budeš snažit věnovat, tak že to zvládnete dobře. Holt to druhé miminko už nemůže počítat s tím, že u něj maminka vždycky bude hned, jak zabrečí, to by bylo k tomu staršímu nespravedlivé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.