Ali, my to máme naopak než vy do 5,5 měsíce jsme krásně spaly v postýlce,ale když nám začaly zoubky přestěhovaly jsme se do postele.Ze začátku jsem se tomu bránila,ale nakonec jsem zjistila,že je to tak pro nás obě lepší.Malá se rychleji uklidní a je spokojená a já se víc vyspím.Před vánocemi jsem málem lezla po čtyřech jak jsem z toho věčného vstávání a chování byla unavená..Říkám si,že až příjde ten správný čas naučím ji spinkat ve své postýlce.Teď nám to takhle pomáhá tak to neřeším..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.