Tak jsem se na Rodině opět pobavila!! Abstinenti jsou vždy protivní lidé, toť můj názor. Myslím, že pokud se alkohol v rodině tabuizuje, tak při jakékoliv příležitost se dospívající jedinec "zleje"..není nic nezdravého dát si trochu vína nebo piva. Nenalévat dětem - jasně, ale olíznout prstík, proč ne? Ukojí se zvědavost a nic se nestane. Myslím, že horší, než usrknutí piva nebo vína je např. cpaní dítěte sladkostmi místo zdravé stravy- obézních dětí je až až.. A taky jsem si dávala trochu vína, když už jsem kojila až k ránu! Heč!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.