Nepřekvapuje mě, že informace o mnohočetné rodině vyvolala silná vyhlášení o tom, jak je to nepředstavitelné, nemožné, jak regulovaná porodnost odlišuje člověka od zvířat, jak jsou ti zakuklení papeženci vypráskaní, že nám požerou valnou většinu státního rozpočtu:))))Ale vždyť nikdo neřekl nic o tom, že tatínek této rodiny je nicka bez výdělku, či, že se svou silnou jedenáckou tvoří vetšinu návštěvníků místního katolického kostelíka. Jsou jenom neobvyklí, nevidí se to každý den, v každém paneláku. Matka pochopila, že ráda vaří(to já taky a uvařit guláš pro 6 nebo 15 je stejný), uklízí(no já bych zapojila ty děti),pere a asi má jistotu,že má s manželem takový vztah, že nebude nikdy řešit,kdo si ji vezme s jedenácti dětmi. Děti jsou zřejmě zvyklé tolerovat jeden druhého a pomoci si, jinak by je rodiče dávno přetrhli:). Mají jiné priority, žijou netradičně ve smyslu zvyklosí 21. století. Proč je z toho půlka Rodiny na větvi? Já bych to chtěla náhodou umět, ale bohužel, zase mě něco zažene k tomu, abych měla stresy z úřadů, šéfů, dopravy, abych řešila karieru a nic z toho, jsem pitomeček:), ale koukám, že nejsem sama.
Tak hodně štěstí velké rodince.
Předchozí