Sylvo, s charakteristikou papeze bych docela souhlasila. Co se tyka vseho jineho, v katolicke cirkvi usly jsme daleko od pocatecneho tematu. Ja nejsem mluvci Vatikanu, jejich oficialni postojum vuci gayum take nefandim. Puvodne reagovala jsem na slovni utoky proti pocetnym katolickym ci romskym rodinam a take pocetnym rodinam vubec. Psychous uz vysvetlil, ze to tak nemyslel, i kdyz ja bych radeji volila slovo odchylka od statisticke normality, (jak mi to posunula Olina) nez uchylka, jestli bych hledala slovo bez pejorativniho zabrveni. Jen tolik.
O tech bramborach psala jsem proto, ze ty jsi psala, ze matka tolika deti by mela zapojovat deti do udrzby domacnosti, a ti by meli pracovat, misto toho, aby se hrali s kamarady. Ja take nemam rada, kdyz nekdo nepamatuje co sam napsal a ani nesnazi patrat, naco by mela byt reakce:-(. Ja ten obdiv po tebe, ani po Pavle ani po Psychousovi nezadam. Tvoje otazky jsou docela opravnene, klidne se ptej, i kdyz mam pocit, ze pri dobre organizaci, da se zvladnout velkóu domacnost. Kazdy z nas je obdarovany ruznym mnozstvim energii a povahou...
Zlociny proti Indianum, ktere pokracuji dale, ale asi za nemi ted stoji ne katolicka cirkev ... No jo, co se da napravit, by se melo napravovat. Take bych privitala papeze z tretiho sveta... Ale neni to duvod, abychom pohrdaly pocetnymi katolickymi rodinami, ze ne? Nezda se ta nase debata uz trochu absurdni?
Předchozí