Uffff, Lenko, ja jsem se jeste do tehle chvile do diskuze nevlozila, ale tohle uz mi neda. Pises, jak by se na to v nemocnici koukali, kdyby kazdy mel vlastni plan porodu. Jak by se meli koukat??! Meli by si ho poradne nastudovat a ridit se podle toho!
Ja ziji v UK a tady na zacatku kazde tehotenske slozky, kterou mas po dobu tehotenstvi u sebe, je asi dvacet otazek, tykajicich se porodu. Co si prejes, co si neprejes, jak zachazet s Tebou, jak s miminkem, jestli chces kojit atd. A pak jsou tam jeste dve stranky, na kterych svuj porodni plan popises svymi slovy. A musim rict, ze vsichni, se kterymi jsem v prubehu porodu i po nem prisla do styku, meli muj porodni plan skvele nastudovany! Nechapu, proc by se meli divne divat, kdybych to same predlozila v CR.
Ja obdivuju Sylvu, Danielu a ostatni, ze maji porad vuli diskutovat, protoze ja po precteni par prispevku od Lenky a podobnych lidicek citim nutkani mlatit hlavou do zdi! Opravdu nechapu, proc by se nemely nemocnicni praktiky v CR zmenit podle prani zakazniku, tj. maminek.
Předchozí