krásně a od srdce napsané, gratuluju k velké rodině a trošku je mi líto, že autor zřejmě ani neví, že na Rodině jeho článek čteme a nemůže tedy odpovědět na pár normálních dotazů, které tu zazněly.
Jinak jestli dobře počítám, tak nejstarší Markétce je v této době asi už dost přes dvacet let:) Fakt by mě moc zajímala zkušenost samotných dětí z takto velké rodiny a samozřejmě i pocity maminky.
Jinak je mi smutno z komentářů, které jsou netolerantní a u těch, které se děsí přelidnění planety a pomalu by lynčovali tuto rodinu...ne, to už se radši vyjadřovat nebudu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.