Lenko,
tahle "diskuze" už dávno ztratila smysl, ale jednu věc na závěr si ještě neodpustím.
Přemýšlela jsem, co svými příspěvky sleduješ - přece jsme Daniela ani já nikoho nekritizovaly, prostě jen obě (a nejen my dvě) pořád dokola už několik dní píšeme, že je hrozně důležitá ta možnost volby. Nic víc - a možnost volby znamená, že když budeš chtít porodit na zádech s nohama ve třmenech, nikoho to nezarazí, stejně, jako když budeš chtít porodit na bobku s porodním plánem. Když jsem se teď ovšem dočetla, jak zuříš, protože jsme se do tebe údajně navážely, zatímco jsi se nemohla připojit, tak si říkám, že jsou dvě možnosti:
- jsi provokatérka, nechceš diskutovat, ale hádat se a jako záminku si najdeš každou nevinnou poznámku, o porody ti buď vůbec nejde nebo jen chceš zesměšnit každého, kdo uvažuje jinak, než ty
- jsi ještě hloupější, než jsem si myslela, protože jsme obě s Danielou napsaly (opět) svůj názor, nic víc - nevím, jak to souvisí s tím, že ses nemohla připojit (a už vůbec nevím, jak jsme to měly vědět)
Diskuze mám většinou ráda, protože se z nich dost často dozvím spoustu zajímavých informací. A to i tehdy, když nemáme stejný názor, mám moc ráda diskuze s Libikem nebo s cizinkou (i když včera to nebylo úplně ono :-)). Ale fakt postrádám smysl diskuze s pitomcem...
Předchozí