Počet dětí je tak moc osobní věc, že se mi to nechce komentovat. Nicméně je obdivuju a přeju jim ať jsou spokojení.
Jeden můj postřeh. Asi jsme vyjímka, ale jsem z 6 dětí. Tři moji sourozenci mají VŠ(ČVUT, Architektura a jeden celkem uznavany pediatr) dva mají SŠ a jeden je rád že prolezl učňák .o). Vztahy máme dobré, navštěvujeme se tak jednou do měsíce, podle toho kolik je oslav a jak se to všem hodí. Dovoluju si nás zařadit mezi běžné rodiny.
Docela mě děsí věty..pořídíme si jen jedno dítě aby měl tohle a tohle, aby mohl dělat tohle a tohle aby byl úspěšný atd. Znám až moc rozmazlených jedináčků v mém okolí, možná by takoví byli i kdyby jich bylo víc, ale dle mého spíš ne.
Rozhodně nechci dětí šest ale doufám že nebude jen jedno
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.