"Ony i v katolické církvi existují určité "reformní proudy" [...] To, že se jim zatím nedostává tolik sluchu a publicity neznamená, že neexistují nebo že by jednou nemohli tito "reformátoři" katolickou církev změnit."
Neřekl jsem ani slovo proti možnosti takové nebo takové změny v církvi. :) (Ale dokud změna nenastala, platí stále aktuální oficiální nauka.)
"antikoncepce dávno není jen o huntování si těla hormony. Jsou i jiné "nehormonální" možnosti."
Ano, to je mi známo. (Z pohledu katolictví je obecně vzato podstatná ne/přirozenost té které antikoncepce. Ale to už by bylo zas na jinou diskusi.) Ovšem docela by mě zajímalo, jaký ve skutečnosti je poměr hlavních používaných AK. Mám dojem, že HA s přehledem vede.
"Osobně jsem taky proti hormonální antikoncepci, ale nemusím kvůli tomu přece každý rok rodit. :o)"
Jsem rád, že se ohledně HA shodneme. :)) Každý rok rodit byste nemusela, ani kdybyste zodpovědně plánovala "po katolicku". :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.