Marketo, vsichni 11 deti nejsou mali najednou, to prece neni mozne. Spise to u nich muselo vypadat, jako by meli dva krat za sebou po 6-5 deti. Coz i Sylva uznava jako zvladatelne mnozstvi:-)). Na domaci praci nebyla matka sama (opravdu nevidim duvod, proc nerozdavat pracovni ukoly pro deti, ktere odpovidaji jejich veku a nezamestnava je na cely den. Moje dite pomaha rado...) Uklid a vareni pro vice lidi nezabira o hodne vice casu. Zehlit se hodne veci nemusi, pokud nekdo ma kde a umi veset pradlo:-)). Pere snad pracka. A komunikace s detmi je opravdu veci komunikacnich schopnosti rodicu. Vzhledem k tomu, s jakou pozornosti k individualite popisoval pan NAgl svoje deti, troufam odhadnout, ze to neni socialni idiot, kteri vnima svoji deti jen v pluralu. O to osobni pozornost mozna ty deti jsou o neco ochuzeni ale nejsem si jista, ze je to jen SPATNE. Jak jsem psala vise a nebudu to dokola opakovat, moje pozorovani mluvi spise o tom, ze lidi, kteri pochazeji z velkych rodin maji i hodne vyhod, co se tyka empatii, schopnosti odhadnout cloveka, socialnich a komunikacnich dovednosti.
Předchozí