Ale Jani :-)
to je zase diskuze:-(, víš ZCELA jistě, že Váš Tom měl Atop a že ho "vyléčil" zrovna homeopat? :-), co když z toho zrovna Tom vyrostl, nebo to vůbec Atop nebyl??
PROČ SE TADY RADĚJI NEZABÝVÁME SKUTEČNÝMI EKZEMATIKY, DĚTMI, KTERÉ VE VĚKU KOLEM 2-6LET Z EKZÉMU NEVYROSTOU, DOSPĚLÝMI, KTEŘÍ MAJÍ PROBLÉMY TYTO PROBLÉMY CELÝ ŽIVOT ?? Proč nám diskuze o ekzému (ostatně jako vždy) sklouzla do diskuze o kortikoidech, léčitelích, homeopatikách, popřípadě si sem někdo hodí reklamu na své stránky, kde prodává krémy (aha, tohle tu máme nové, sem diskuze na Rodině ještě nikdy nesklouzla)....
Mojí dceři budou 3 roky a i při tom dnešním vedru vypadá docela skvěle, tak, že si opravdu troufám říct, že z toho vyrůstá. ALE CO DĚTI TĚCH OSTATNÍCH MAMINEK, MAMINEK S NIMŽ JSEM JÁ V KAŽDODENNÍM MAILOVÉM A SMS-KOVÉM KONTAKTU? TYHLE MAMINKY VYZKOUŠELY JIŽ VŠECHNO, I TŘEBA HOMEOPATII :-)))) (tak jako já a to několikrát) A FURT NIC !!!
O TYTO, TĚŽKÉ EKZEMATIKY BY TADY MĚLO TOTIŽ JÍT PŘEDEVŠÍM !!!!! O TO, ABY SE VČAS DOSTALI NA ALERGO, NEVĚŘILI ZARUČENÝM RADÁM OKOLÍ, HOMEOPATII apod...
Howgh:-)
Milada
Předchozí