Ahoj Cizinko :-)
dovolíš mi vrátit se k naší včerejší diskusi? Asi by sis měla opravdu přečíst ten rozhovor z odkazu dole od Moniky. Je z něj zcela nepopiratelně jasné, že tato rodina by bez katolické víry těch 11 dětí neměla ani náhodou. A dále z něj vyplývá, že rodina dle vyjádření pana Nágla je naprosto šťastná a spokojená. Jsou totiž zvyklí brát věci tak jak jsou (jak jim velí Pánbůh a jejich víra).
Jenže je v tom malý háček, s Bohem si nejdříve porozuměl pan Nágl, všechno co tu o nich víme je od něj, jak psala Sylva, ráda bych mluvila s paní Náglovou a dětmi. Chlapi obecně maj přirozenou tendenci malovat "svoje věci" narůžovo :-))) Navíc ještě kopíruju: Pan Nágl -"..v roce 1987 účastník semináře Spějeme k lepšímu manželsví ve Finsku, po roce 1989 organizátor Manželských setkání, od roku 1992 vedoucí Centra pro rodinu při olomouckém arcibiskupství..." a dále jsem ho našla jako spoluorganizátora různých bohlulibých setkání "Chlapská cesta" - pouze pro muže, krom toho jistě musí (musel) pracovat, aby rodinu uživil. Tak mi z toho nějak vyplývá, že takto pracovně a společensky vytížený člověk na svoji rodinu toho času zas až tolik mít nebude.
Předchozí