Přidat odpověď
Ahojky holky,
tak doufám, že tentokrát to vyjde a článeček se vloží. Byla jsem tu před týdnem a nějak to nešlo, zkoušela jsem to několikrát a furt nic, tak mě to odradilo.
Kája měla před týdnem píchané ouško. Byla naprosto výborná, vůbec neplakala, jen když to píchli, tak vypískla a zase konec. U nás div naprosto nevídanej, protože ještě chvilku před tím byl problém jen ukázat krk a poslechnout srdíčko. Tak uvidíme, co bude dál, v pátek jdem na kardiologii (pravidelná kontrola po roce), tak to prubnem. Kája dostala dvoje antibiotika a jiných léků nepočítaně. Fakt jsme furt jen něco dávali, kapali, mazali. Měla chycený všechny dutiny v hlavě. Zánět ucha, zánět spojivek (tekl jí bílý hnis z obou očí), šílená rýma, zduřený uzliny. Píchali pravé ouško, s tím, že levé máme zatím vykapávat a za 2 dny se uvidí. Vidělo se, naštěstí, že je to v pořádku a dál jsme ho jen kapali. Dneska jsme byly opět na kontrole a je vše v pořádku. Tedy částečně. V pondělí už může do školky, jsem trochu ráda, protože už nějak v bytě zavřený tři holky (já, Kája, Eli) si nevystačíme. Je nám to tu těsný a jsme na sebe protivný :o( Částečně píšu proto, že nemá v pořádku sluchovou trubici. Nedělá jí tu správnou odezvu. Tak dostala zas jiné léky, aby se asi zánět nevrátil a trubice se mohla zhojit, prý by to neměl být problém a 7.2. jdem zas na kontrolu a přeměření. Se sluchem se mi ale nezdá být problém. Před píchnutím byl. No budu pak zase informovat.
Nějak jsem se moc rozepsala, tak už to zkrátím. Eli je, ťuky ťuk, v pořádku, jen malá rýma. Ťape okolo stolu, někdy za ruce, ale moc se jí nechce, tak to necháváme na ní. Jen jak byla furt ohromně klidná, tak se začíná vztekat, když není po jejím. Tak už pomalu začínáme s výchovou ;o)
Jitko, co se týká volného času, chodily jsme dřív, před školkou, do MC Frydolínek v Hostivaři, i teď tam někdy zajdem. Je to dopolední program (9-12h.), je tam velká herna tělocvična, hraje se loutkový divadýlko (cca 15min. takže zvládnou i maličký děti), kdo chce tak může tancovat, zpívat organizovaně, nebo prostě jen tak lítat a hrát si, nebo "výtvarně tvořit" Káje se tam moc líbí a i Eliška už tam asi v 7M byla a zdála se být spokojená. Celé dopoledne je za 50Kč a není nutno pravidelná docházka ani objednání.
Mějte se a doufám, že jste během těchto mých výlevů neusnuly. VSTÁVAT!!!
Pa, pa a přežijte ve zdraví mrazy! Do pátku hlásí oteplení a od neděle prý zase přituhne :o(
Anooooj!
Předchozí