Píši úplně čerstvý poznatek. Včera jsem byla lyžovat v Německu na Javoru. Dalo by se říci země s vyšším životním standartem... Ale na celém kopci jsme viděli tak 5, 6 lidí s helmami . A to včetně dětí. Myslím si, že v Čechách je situace mnohem lepší a lidé se více chrání- přinejmenším alespoň děti. Mimochodem nebyl zmíněn chránič na páteř- můj syn v něm lyžuje, nijak mu to nevadí a snad by ho to i trochu ochránilo. Jinak více zkušeností nemám, začala jsem lyžovat letos. A protože jsem "posera" mám od začátku helmu. Ale nemyslím, že by to mělo být povinné- každý nese zodpovědnost za sebe. Alkohol ale tedy rozhodně ne! Mimochodem : všimli jste si někdy v létě kol zaparkovaných před hospůdkou a cyklistů sedících u pivka? Taky by to asi chtělo větší kontrolu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.