ehm, ehm
tebou zmiňovaný tělní otvor jsem zrovna na mysli neměla, i když i tak to jde a pokud je mi známo takto to praktikují i heterosexuálové. Mne napadly spíš ústa a ruce (opět tedy praktiky nejenom homosexuální). I když, pravda, netuším, jak to v oblasti sexu chodí u katolíků
Jinak nemůžu si pomoct, ale furt v tom, co píšeš, nemůžu najít žádnou zákonitost. Furt nechápu, JAK tedy církev k sexu přistupuje. Napadají mě tyto přístupy:
1. při sexu
by mělo být počato dítě - potom ale jakýkoli sex, který je dělán s úmyslem dítě nepočít, je špatný. Tedy je špatné i úmyslné sexování pouze v dnech neplodných a ve dnech plodných sexuální abstinence.
2. při sexu
může být počato dítě - potom ale není špatný sex bez úmyslu či možnosti početí, ale špatné je nepřijetí dítěte, které bylo počato
Možnost, že při sexu
musí být počato dítě vynechávám, protože to je technicky nemožné. Zrovna tak vynechávám možnost, že
sex je jenom zábava a pokud se mi případně počaté dítě nehodí do krámu, mám plné právo se ho zbavit (protože tahle možnost se beztak homosexuálů netýká).
Z toho, co tu píšeš ty, mi vyplývá jediné -
sex je jenom pro heterosexuály, ať už mají úmysl dítě zplodit nebo ne, ale pokud ho splodí, měli by ho přijmout. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to pokrytecké. Proč? Protože po heterosexuálech se nechce, aby splodili dítě (nevadí, že souloží neplodné páry), ale homosexuálům se právo na sex upírá, protože nejsou uzpůsobilí vzájemně počít dítě.
S.+++