"Nepřekrucuju, nezjednoduššuju, ani neslovíčkařím a nevykrucuju se"
:) Vaše "neplodnost KC toleruje, protože je to nemoc, leč homosexualitu netoleruje, neb je vrozená" je ukázka Vašeho překrucování a zjednodušování. Účelové vytrhávání vět z kontextu. Kdybyste byla otevřena kontextu *všeho*, co jsem napsal, tak byste tohle nenapsala.
"což děláte vy, protože diskuze o homosexuálech je založená na slovíčkaření - buď někoho respektuju i s jeho odlišnostmi, které nikomu a ničemu neubližují, nebo ho nerespektuju, a nemusím pro to ani udávat důvod. Ale vykrucovat se, jakože člověka jo, ale jeho vrozenou vlastnost ne, tak právě to mi připadá směšné a nedůstojné. Tolik k minulé diskuzi."
To, že někoho respektuju (člověka - hříšníka; a každý má vrozenou dispozici hřešit), ještě neznamená, že respektuju veškeré jeho chování. To je celé. To, že Vy nejste ochotna nebo schopna pochopit, jaké důvody mě k tomu vedou, ještě neopravňuje výrok o slovíčkaření.
"Nebo to není pravda, ale jediné, co jsem četla od představitelů KC, bylo odsouzení těchto knížek."
Otázka první je, proč by kdokoli v KC mohl nebo nemohl cokoli ne/doporučit? Stát funguje úplně stejně.
Otázka druhá je, zda čerpáte informace o KC i z jiných textů než z mediálně přitažlivých zpráv ("...jediné, co jsem četla..."). Jako narážka to poslouží dobře, že? ;) Ale nic se nejí tak žhavé, jak se to uvaří, znáte to.
Předchozí