Koukám, že se návštěvníci hor dost změnili. Já jsem lyžovala celkem hodně a dobře. Dříve na sjezdovkách, pak jsem objevila i kouzlo běžek.Teď jsem už 6. rok doma s dětmi a na lyže jsem se od té doby nedostala, protože s dítětem v krosně na zádech sjíždět sjezdovky nebo jet na tůru na běžkyby mě vůbec nedopadlo. I dobrý lyžař může spadnout na sjezdovkách i běžkách.Příští sezonu se už ale chystáme na hory i lyžičkami pro starší děcko. ale na velkou sjezdovku to nebude. Něco menšího a budu ho učit i věci jaké to je vyšlapat kus stráně bez pomoci vleku a sjet menší kopec. Až lyže zvládne do té míry, že bude dělat oblouky a zastaví kde potřebuje tak ho pustím na vlek velké sjezdovky, té nejjednodušší.oufám, že se nezděsím. co tam všechno uvidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.