Álo!!!tohle mi příjde dost nadnesené a ještě jsem neslyšela, že by se tohle někomu povedlo. Možná si to jen myslely, ale pravda je trochu jinde.Já jsem boužel taky takové představy o našem rozvodu měla vždyť on ublížil mě a já jsem přeci tak velkorysá, že to ani nechci moc rozvádět a vše chci provést v co nejvědším klidu, ale ono to nějak nejde, když se ten druhý chová jako, že on nic a za vše můžu přeci jen já. Tak ať chci nebo ne tak se mám co udržet abych občas po něm nevyjela a nevyškrábala mu oči ale dobré je že se zatím držím a doufám že ještě dlouho budu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.