Moje obe deti maji do podvozova dost daleko. Trilety vazi skoro 16kg, mladsi 14mesicu vazi pres 11kg. Oba jedi dobre a snedi vsechno.. ale ja jsem po tech letech na materske nejlepsi loutkoherec siroko daleko. Chvilku sedet vydrzi, ale fakt jen chvilku. Televize nepomaha - to spis radio a do toho hodne nahlas zpivat a klatit sebou, jakoze tancuju ;-). Behat za nimi - to se mi tedy nechce. Ale holt je budu u jidla rozptylovat. Krom toho, kde berete jistotu, ze TV vede k obezite? Ja sama se nejlepe najim u telky a pri vysce 160 nemama ani 50kg...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.