| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak ochránit děti před psy a psy před dětmi

Psala jsem,že by měli dávat pokuty podstatně větší než je stovka. Zodpovědného majitele-páníčka?.. no buď má psa na vodítku,nebo mu jde pes u nohy pokud prochází kolem lidí,nebo dětských hřišť. Případně si psa u nohy přidrží,když prochází kolem lidí protože je mu jasné,že kolemjdoucí nemusí věřit tomu,že mu pes od nohy nezdrhne. Já psa mezi lidma nepouštím nevnucuju jim,že je hodnej,protože to prostě nemůže říct na 100% nikdo,maximálně tak u štěněte do 6-9měsíců.
Nesnáším lidi co pustí psa mezi děti,ať je to pudl,nebo dobrman,prostě to nesnáším. Když už je nekousne tak jim třeba počůrá písek se kterým si hrají,nebo si chce hrát a skočí na dítě,poškrábe ho...etc. Nemám ráda puštěné psy ani s náhubkem protože ten dokáže udělat taky pěknou paseku v obličeji dítěte. :-((( A do třetice mi vadí psi bez vodítka kteří svého majitele naprosto ignorují a napadají mého psa. Já pak svádím boj o život blbého psa blbého majitele,protože zrovinka u nás v ulici není pes,který by souboj s tím našim přežil ve zdraví. je mi líto toho psa a majiteli bych z fleku nafackovala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.