| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Každé dítě se naučí spát!

Tak to také znám spát do písmene H. Jenže dříve s námi spal syn vprostřed manželské postele, teď spí na palandě a dcera mezi námi na 3. "dospělé" posteli, takže místa máme relativně dost. (dceři jsou 2). No a nedávno byla na noc porvé u babičky a syn byl zrovna nemocný, tak nás uprosil a spal mezi námi. No hrůza!!! Je mu 5, takže je popchopitelně delší než šířka postele a ještě s rýmou chrápal více než tatínek. Takže jsem celou noc mlaskala až mne manžel "upozornil", že on už je také pěkně dlouho vzhůru, že to je Fík. Tedy nejraději bych zdrhla do obýváku, ale když si to chtěl jednou užít "jako když byl malý", tak jsem to vydržela. Jenže teď jsou nemocní oba a oba mne chtějí u sebe, takže spím uprostřed já a na každé straně jedno dítko. Tatínek pochopitelně v pohodě v obýváku a ještě se chechtal, že už je jasné, že třetí dítě mít prostě nemůžeme. Tady abych byla spravedliová, dneska jsem vyjímečně rozkoukala nějaký film, tak si děti odvedly do postele taťku a hned jak slyšel, že skončil film, tak prý jak to dnes uděláme se spaním. Slíbila jsem, že bude spát v domečku - dole pod palandou, kde snad časem bude spávat dcera i když se mi chtělo utéct do obýváku. Jenže představa, jak brečí oba a já jdu stejně pomoci taťkovi je uklidnit, mě nutí spát co nejblíže. Takže přeji všem dobrou a klidnou noc

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.