Miluju saunování. Jen je mi líto, že jsem s tím nezačala dříve. Chodím tak od svých 20 let (je mi 25), snažím se nejméně jednou za 14 dní a nejradši mám sauny s velkým bazénkem, kde se můžu krásně ponořit i si zaplavat. V naší sauně v místnosti s bazénkem teď vyndavají okna, takže je to opravdu síla, když se dovnitř valí mrazivý vzduch, vy tam jste nahatý a pekelně se z vás kouří:-))) To nemá chybu. Taky jsem si navykla každý den zakončovat sprchování ledovou vodou a je to moc fajn. Určitě bych tam co nejdřív brala s sebou i případné děti:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.