promiň, ale poslední větě v posledním souvětí jsem ani za mák nerozumněla. Tady to kopíruji: "tak proto tady si necitim ten posledni blbec" - fakt nevím co tím myslíš. Je možné žes chtěla napsat: "tak proto se tady necítím jako ten poslední blbec? Doufám, že jsem slovo blbec v souvislosti s tebou nepoužila, určitě ne.
Nepřekvapuje mě, že máš názor. Vím o tobě, že jsi žena s názorem.
To jsem nevěděla, že je tady diskuse. Myslela jsem, že když sem přišlo tolik lidí, přivezou teď kamion peří a my budeme drát a vyprávět si přitom strašidelné báchorky a držet černou hodinku. Jestli ne, tak jdu pryč, to je podvod, o žádnou diskusi nestojím. (Vtipná odpověď na tvou vtipnou narážku, že jsem si nepovšimla, že se zde diskutuje, haha, to jsme se nasmály).
Ať se za svoje vyjadřovací prostředky omlouváš nebo ne a ať tě berou nebo ne a většinou tě berou, nijak to neovlivní horší srozumitelnost. Někdy se mi zdá, že bys při svých schopnostech měla na víc.
Jestli jsem to dobře pochopila, tak ti vadí, že jsou zde, ve sličných Českých zemích lidé netolerantní. Hm, asi ano. Jsou. Mě můžeš věřit, já hodně vybočuju a leccos se o sobě dozvím. Ale ne vždycky a ne všichni. Jako všude, aspoň se zase nepřetvařujou. To je všechno. Dobrou.
Předchozí