Cizinko,
no právě proto si připadám občas jak u blbejch - protože obě máme velmi podobný názor, akorát ty neustále tvrdíš, že já si myslím něco jiného, než si myslím.
Ona totiž plánovaná rodina může být klidně i velká i obrovská...pro mě je nejdůležitější to plánování, tedy přemýšlení o tom, co bude a jak to, co přijde, budu řešit. A jak to, k čemu se rozhodnu, ovlivní ostatní členy rodiny. Nemám ráda přístup "Bůh dal, Bůh se postará". Chybí mi v tom odvaha k vlastním názorům a rozhodnutím.
A diskuzi bych považovala za přínosnou, kdyby někdo (v klidu) vysvětlil, jak to v takhle velké rodině chodí. Třeba kdo se stará o malé děti, když je máma v porodnici a jak probíhá šestinedělí, když je doma kromě novorozence třeba ještě roční, dvouleté, tříleté, čtyřleté a pětileté dítě a rodina bydlí na samotě. Fakt. To je pro mě naprosto nepochopitelné, ale ono to třeba může v pohodě fungovat.
Já taky v klidu vysvětluju, jak probíhá porod doma, když se o to někdo zajímá. Chápu, že to může být pro někoho nepředstavitelné.
Předchozí