Sylvo,
To planovani je dovoleno i v ramci KC, jestli tahle rodina tolik deti nechtela, tak je mit nemusela. Oni take o svym zivote premysli, a jako verici, musi to delat vice a pravidelneji nez to delat musis ty, o tom bych nemela pochybnosti. Ze jen sam Buh musi o jejich deti postarat, mi z clanku dojem nevznikl. A jestli pro tebe je nejdulezitejsi to planovani, tak ne vsichni museji mit stejne hodnoty, ze jo?
Nevim jestli jsi cetla vysvetleni pana N., tento clanek byl napsan pro jiny casopis a na jinou prilezitost, a asi jeste vysvetleni se dockas. Do druhe vratila jsem si do stare diskusi proto, ze mi fakt prekvapila tvoje reakce na ocekavane vysvetleni od nekoho jineho... Nikdo te v nim primo oslovene z nenavisti neobvinoval, ale jestli vycital ti prislisnou podeziravost, tak bych se tomu nedivila:-))
Ale ted opravdu uz toho musim nechat, proto ze jeste mi vyhodi z prace, a pan Buh bude muset se postarat o moje dite. At se vse jdou svoji cestou, najdou si svoje vyhody, a vyhnou se tech riziku:-))
Předchozí