Havranpírko, s tím zvukovým smogem s tebou naprosto souhlasím. Jsem na to fakt alergická. Nevadí mi v kavárně poslouchat muziku, když není nějak extra nahlas, ale vadí mi, když v kavárnách pouští rádio. Já rádio neposlouchám - donedávna jsem poslouchala české vysílání BBC, teď mám utrum :o(((( - iritují mě v něm reklamy (ty jsou myslím daleko blbější a vlezlejší než ty televizní. No řekněte, už jste kromě starýho Rádia 1 slyšeli vtipnou rozhlasovou reklamu?) a tlachání moderátorů.
Pokud jde o tu televizi, já na ni dřív koukala denně, první týdny po porodu jsem si dlouhý čas trávený kojením taky "zpestřovala" televizí, ale pak jsem najednou měla pocit, že je to zbytečný zanášení hlavy pro mě i pro mimino a radši jsem si četla (tolik knih, jako za prvních pár měsíců s miminem už asi nikdy nepřečtu). Postupně jsme na tu telku přestali koukat úplně, občas si pustíme nějakej film na DVD, to zas jo. ;o)
Jo a mít televizi celý den jako zvukovou kulisu, to bych asi brzy skočila z balkónu. :o)))) (Čímž netvrdím, že ten, kdo ji má puštěnou je špatnej. Každýmu vadí jiné věci, že? :o)))
Předchozí