Čau, správně, jaký si to kdo udělá, takový to má. Jenomže mě čas od času postihne taková radící nálada, jako třeba zrovna teď - Aknelop, třeba až budeš mít někdy chuť a vzpomeneš si, zkus naladit i nějakou nesoukromou rozhlasovou stanici, kde se netočí pět písniček dokola a každé tři minuty nejdou reklamy - třeba Vltavu nebo Prahu. Konkrétně ta Vltava je skvělá, i když má asi pořád pověst stanice pro úchyly, kde hrajou jenom nějaký nestravitelný jazz a Rachmaninova. Není tomu tak! Třeba v jednu odpoledne dávají barokní a ranně klasicistní hudbu, což je podle mě naprosto stravitelné pro každého - soudím tak podle toho, že se to líbí i mně, hudebnímu nevzdělanci. A večer dávají etnohudbu ... do toho povídky, memoáry, četbu na pokračování ... prostě tu zadarmo dělám reklamu, ale jsem fakt nadšená. A moje dítě tu muziku evidentně vnímá taky, a když posloucháme to mluvené slovo, tak PŘINEJMENŠÍM je pronášené kultivovanými mírnými hlasy a dítěti se to taky líbí.
Omlouvám se, že tu tak kážu, ale někdy mi přijde, že lidi zbytečně přicházejí o krásné věci.
Lolo, přesně! Kromě starých jinglů na Rádiu 1 neznám vtipné rozhlasové reklamy!
Předchozí