Milá Milado,
jaký máš rozhled, nevím, i když sama o sobě velmi často tvrdíš, že se nacházíš pod zemí v metru. Připusťme tedy tuto možnost, protože vážně nevím, jak souvisí "rozhled" s tím, že zcela evidentně infekční dítě chodí do školy se spálou... A kdo jej tam poslal? Homeopat, jak tvrdíš v jiném příspěvku, který nedisponuje dostatečným "rozhledem"?
Rozhodně nesouhlasím s tím, aby kdokoliv infekčně nemocný chodil do školy, a je mně úplně fuk, zda za touto nezodpovědností stojí alopat nebo homeopat.
Ono se v životě děje věcí... např. dítě rodičů, kteří odmítnou povinné očkování, nesmí mimo jiné chodit do školky. Dítě, které nemůže být očkováno z důvodu kontraidikace, do školky chodit může. Přitom teoreticky jsou obě děti na tom zdravotně úplně stejně..., i když - to neočkované má rozhodně silnější přirozeně se adaptující imunitu na prostředí, v němž žije.
A nebo - všechny děti, které jsou perorálně očkovány proti obrně, se stávají až na dobu osmi týdnů potencionálními přenašeči této nebezpečné choroby. Nikdo o tom oficiálně neinformuje... (Zřejmě i tento přístup svědčí něco o "rozhledu").
... tohle zase těžko "trávím" já...
Jinak mám dojem, že velice často se diskuze s Tebou (viz výše) nese v duchu: já o voze, ty o koze. Takže ani netuším, co víc Ti odpovědět... P.
Předchozí