Jano, myslela jsem, že můj příklad s jogurty či vírou v uzdravení byl dostatečně zřejmou ukázkou toho proč nevěřim na psychickou příčinu mého ekzému. Zřejmě jsem se spletla. Díky za nabídku homeopata, ale já už k nikomu kromě kožařky chodit nebudu, neb jsem došla do fáze, kdy jsem si na ekzém tak nějak zvykla a další doufání ve změnu a následné zklamání je pro mě jen zbytečnou psychickou zátěží navíc. A že bych byla jen zklamaná o tom jsem po svých zkušenostech přesvědčená. Jinak kamarádka chodí k homeopatovi s lupenkou a neustále si chválí jak jí to pomáhá - objektivně ty 2 a půl roku co ji znám vypadá její lupenka furt plus mínus stejně, jen ona z ní má lepší pocit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.