Danielo, fajn, ale ja moc nechapu, co si myslite ze nechapu:-)). Ja moc dobre chapu, ze Sylva jen mela pochybnosti, a POKUD BYLA SLUSNA, byla jsem vuci ni slusna i ja. Jen jsem s jeji jednoustranou skepsi nesouhlasila. Vidis neco spatneho v tom, ze nesympatizuji s ceskou antipatii proti KC (cirkvi, ktera v CR ma vliv na velkou cast obyvatelstva, ale jen nravni autoritu), a obecne nemam rada nespravedlive zobecneni? Ze nesympatizuji s zadnou touhou modernich lidi vyhladit ve spolecnosti pluralitu zivotnich stylu a ideologii? Je to jen takovy obycejny, a neprilis originalni postoj liberala:-) Vidis neco spatneho v tom, ze se branim proti nekomu, kdo na mne nadava? Anebo ze si ozvu, ze nekdo vynada nekomu, kdo si podle meho nazoru si toho nezaslouzi? Co je na tom neochota neco pochopit?
Jinak jsem ochotna pochopit vsechno, co da rozum. A i chut podporit nekoho v diskusi, pokud jsi diskusi precetla:-). Jen si myslim, ze i podpora musi byt argumentovana. Ja mam take spoustu povinnosti, a je plnim:-))¨
Hezky pracovity vecer:-)
Předchozí