Hojte maminy. Řeším koupi kočárku, mimi máme mít sice až koncem května, ale už se díváme po kočárku a zvažujeme jestli Tako exlusive nebo Tiger bebetto. Oba jsou pěkné a zdají se mi i celkem praktické. První dcerka má už osm a tenkrát ani takový výběr asi nebyl nebo jsem to tak nebrala. Sice se mi zdají vcelku těžké, ale to jak jsem se dívala, tak ty kombinace jsou skoro všechny stejné váhy. Tak nevím, zkuste poradit :o)))) Díky moc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.