A proc mne irituje homeo u atopickych deti? O AE tu jiz pisi roky a za ty roky jsem uz cetla neuveritelne mnozstvi nesmyslu, pravd ci hledani "neceho"-co by temto detem pomohlo. Bylo i nekolik prikladu deti, kdy sly maminky s ditetem nejprve nekam jinam, nez na alergologii, dite bylo tedy leceno (bylo vubec leceno?) spatne a AE se pak velmi velmi tezko daval do lepsiho stavu pomoci kozniho lekare a alergologa. Nebo ty deti dochazely na pracoviste homeopata i alergologa. Pamatuji treba na jednu holcicku Terezku, ktera byla lecena u alergolozky, ktera ji lecila homeopaticky. Dite bylo uz celkem velke (tusim 17 mesicu) a alergolozka-homeoapticka jim odmitala stale a stale a porad dokola udealt testy. Nakonec to vzdali, sli jinam a sup testy prokazaly mnozstvi alergii. Diteti byla upravena strava/prostredi/nevim..uz je to dlouho a stav AE se celkem rychle vylepsil.
Jinak je mi opravdu JEDNO, kam kdo dava penize..ale tehle prikladu to bylo bezpocet :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.