Na otázku ohledně podání více léků mi odpověděla Jana a zvládla to bez ironie.
Proving jasem myslela v případě podání této kombinace (na kombinaci zvlášť proving, to není totéž jako proving každého zvlášť), ale to je tedy pasé.
Že pacient ho nemusí mít dost? To jsem psala Sajso o čase. Napsala jsi mi, že čas na výrobu léku z kachny nebo sekretu nebude. A já jsem myslela, že pacient ho zase nebude mít dost na hledání "léku přímo na tělo". Na to mi Jana (která mě pochopila) nabídla poslat další možné způsoby předepsání v klasické homeopatii.
Předpokládá se, že při mutaci viru se začne s výrobou vakcíny proti ptačí chřipce. Je dost možné, že pro dost lidí bude pozdě. Takže za "první pomoc" je možné pokládat Tamiflu a/nebo uvedený homeopatický lék. Třeba začnou vyrábět i homeopatika z viru lidské ptačí chřipky. Na to jsem se ptala.
Co se týče srovnání antivirotik x homeopatik, žádnou studii jsem nečetla a jen jsem tě upozornila, že v době epidemie španělské chřipky antivirotika nebyly. Ale podle toho, co jsi psala to určitě úspěch homeopatie byl. A že teď umírají lidi i když Tamiflu je k dispozici? Zase neznáme data o včasnosti podání (a včasná diagnoza bude hrát roli i u nasazení homeopatik uvedených v článku). A přece jenom to není konkrétní lék.
Předchozí