Chtela jsme se zepta, tech, co uz jejich deti maji "nalepku" hyperaktivni deite....jakymi vysetrenimi prosli.ja mam syna 5 let a pred par dny jsme navstivili psycholozku...ktera s nim delala nejake testy-ja byla venku... a nakonec mi bylo receno, ze tam asi neco bude, coz tkove zakonceni, me vubec neuspokojuje. Jsem ve vychove na konci sil.Mam jeste 10 mesicni dceru, ktera zacala chodit a mam toho nad hlavu syn vubec neposloucha, nebyli jsme dostatecne dusledni...a ted nevim jak dal. Poradite?? Zajima mne postup vysetreni psychologema jeho zaver... dekuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.