ahoj docela chápu jak ti asi je.mě děsili od začátku-nejdříve,že to není v děloze,pak zase jsem v 10týdnu začala krvácet,tak si mě nechali v nem.,ale nenašli příčinu,mezi tím mě má doktorka spíše stresovala než pomáhala-tvrdila mi,že to neodpovídá,že je plod menší než doba těhotenství,že je lepší dělohu vyčistit.(přesně dnes je mi 30let.a je to mé první těhu,nebot mi 8let říkali,že dítě nebude)na odděl.mě doprovázel manžel a já brečící on mě utěšující,že to bude dobrý.nakonec bylo a po týdnu mě pustili-nebot po uzv bylo řečeno,že to odpovídá.takže od 17.října jsem v neschop.ted je 27.2.a nemůžou se domluvit jak dlouho těhu jsem,dle posl.menstr.mám termín 8.5.dle uzv 17.5,ale vždy když jsme na uzv-říkají,že jsme vývoj.o týden víc a dle pohybů to dokonce vychází na 27.4.-tak se nechám překvapit.v průkazce mě vedou k dnešnímu dni 28+5.v žádném případě se nenech zastrašit,mám kamarádku a ta to měla tobě hodně podobné a nikdo jí neříkal,že je malé.ted budou jejímu synovi 2roky a je to číslo.
Předchozí